Het is mogelijk om via de mediatheek alle bestanden van je website te bekijken. De volgende stappen leren je hoe je alle bestanden op je website bekijkt.

1. Klik op “Inhoud” > “Mediatheek”

1. Je wordt nu doorverwezen naar de Mediatheek van je website. Hier vind je een overzicht van alle bestanden in je website.

1. Je kan kiezen om de bestanden weer te geven als raster of tabel. Dit kan je kiezen door te klikken op “Tabel” of “Raster”