Een mediabestand zoeken op je website

Gewijzigd op Mon, 26 Apr 2021 om 11:46 AM

Je kan ook gebruik maken van de geavanceerde zoekfunctie om doorheen de mediatheek te zoeken. De volgende stappen tonen hoe je de geavanceerde zoekfunctie kunt gebruiken.

1. Klik op “Inhoud” > “Mediatheek”

1. Je wordt nu doorverwezen naar de Mediatheek van je website.

1. De geavanceerde zoekfunctie bevindt zich boven het overzicht van de mediatheek, zoals hieronder wordt weergegeven.

1. je kan filteren op basis van Naam

2. Je kan filteren op basis van Media type

3. Je kan filteren op basis van Taal

4. Je kan ook filteren op basis Woordenlijst of trefwoord, die aan de mediabestanden werd gekoppeld.

1. Wanneer je dan op Filter toepassen klikt dan wordt de filter toegepast en kan je makkelijk zoeken naar mediabestanden in de mediatheek.