Je kan ook verschillende tags meegeven aan je mediabestand. Aan de hand van deze tags kan je mediabestanden structureren in mediatheek, maar ook lijsten opbouwen van bestanden in je website. Hieronder vind je een stappenplan over hoe je deze media-items in bulk kunt taggen:

1. Ga naar Inhoud > Mediatheek

1. Selecteer de verschillende mediabestanden die je in bulk wilt taggen. Dit kan je doen door deze aan te vinken.

1. Ga naar selecteer actie en kies daar voor: Tag een media-item.

1. Klik op toepassen op geselecteerde items

2. Je kan nu een trefwoord toevoegen of een woord toevoegen uit de algemene woordenlijst.

6. Klik daarna op toepassen. Deze taxonomie zal nu toegewezen zijn aan het media-item.