Binnen het CMS is het mogelijk om links te plaatsen op uw pagina. Je kunt als gebruiker interne links en externe links plaatsen. Wanneer je wilt linken naar een interne pagina dan gebruik je best een interne link. Indien gebruik gemaakt wordt van een een link met een externe website is het mogelijk om gebruik te maken van een externe link. In de volgende stappen wordt aangeleerd hoe je een interne en externe link plaatst op je website.

Interne link

1. Selecteer in de teksteditor het woord dat als link moet dienen

2. Vervolgens klik je op het link icoontje met het plusje.

1. In het pop-up venster kan je de titel van de pagina waar je naar wilt linken invullen. Dit is een autocomplete die zoekt door bestaande pagina’s.

Afbeelding met tekst
Automatisch gegenereerde beschrijving

1. Wanneer jouw pagina verschijnt klik je erop en sla je op.

Externe links

1. Om een link te leggen, selecteer je eerst woord die moet linken met de externe website.

2. Vervolgens klik je op het link icoontje zonder het plusje.

1. Kies het type link dat je wilt leggen en plak de link in het daarvoor voorziene veld.

Afbeelding met tekst
Automatisch gegenereerde beschrijving

1. Klik op OK en je link is nu gelegd.