Hoe kopieer en plak ik inhoud in de WYSIWYG-editor?

Gewijzigd op Wed, 30 Aug 2023 om 01:24 PM

Binnen het Paddle CMS Platform is het erg makkelijk om content te plakken op je pagina. Door gebruik te maken van de WYSIWYG-editor heb je makkelijk toegang tot een editor die teksten of afbeeldingen snel kan kopiëren. Binnen het platform zijn er twee verschillende methoden om content op een correcte manier te plakken naar je pagina binnen het Platform.

Methode 1: Via CTRL + C in het originele document & Ctrl + V in de wysiwyg editor

Er dient echter rekening mee gehouden worden dat dit soms extra opmaak mee kopieert die niet toegelaten is in Paddle. Een voorbeeld van zo’n opmaak is fontgrootte, kleure en dergelijke wanneer je zou kopiëren van Word. Deze zal na het opslaan van de pagina eruit gefilterd worden (Zie volledige lijst toegelaten html tags).

Methode 2: Door rechtermuisklik en dan plakken als platte tekst te selecteren.