Algemene woordenlijsten kan je zoals bij pagina's ook vertalen. Wanneer je een taxonomieterm aanmaakt, is het wel beter dat je die aanmaakt vanuit de brontaal van de website.

Dit kan je makkelijk aanpassen wanneer je de term aanmaakt, volgende stappen tonen hoe je de taxonomie:

1. Ga naar de structuur > Woordenlijsten > en kies de gewenste woordenlijst.
  2. Voeg een woord toe aan de woordenlijst.
  3. Kies de originele taal van je website
  4. Maak je term aan.
  5. Wanneer je de term hebt aangemaakt, klik je bij je nieuwe term op het pijltje onder Acties.
  6. Selecteer vertalen
  7. Vertaal je term in de juiste taal.