Gepubliceerde pagina's - Email notificatie

Gewijzigd op Thu, 27 Apr 2023 om 09:20 AM

Deze module zorgt ervoor dat gebruikers een update ontvangen van onlangs gepubliceerde pagina's, indien ze aangegeven hebben dat ze notificaties via email willen ontvangen.

Als hoofdredacteur kan je per pagina aangeven of deze opgenomen wordt in de lijst met updates. Er kan ingesteld worden of de notificatiemail 1 keer per dag of 1 keer per week uitgezonden moet worden naar de aangeduide gebruikers.

Het onderwerp en de introductie van de e-mail kan ingesteld worden. De gebruiker ontvangt een mailtje met aanklikbare paginatitels en links naar de nieuwe pagina's in de website of het intranet. De email is beperkt voorzien van styling.