De Rich footer aanpassen van je website

Gewijzigd op Thu, 29 Apr 2021 om 12:52 PM

Onderaan elke pagina van jouw website wordt telkens een rich footer getoond. Deze kan je als gebruiker altijd aanpassen. De volgende stappen tonen je hoe je een rich footer kan aanpassen.

1. Ga naar “Inhoud” - “Widgets”

1. Nu zie je een overzicht van alle widgets beschikbaar op je website. Zoek in dit overzicht naar de rich footer. Je kan zoeken door te scrollen naar de rich footer, maar je kan hiervoor ook de zoekfilter gebruiken.

1. In de rij van de rich footer heb je de mogelijkheid om te klikken op bewerken. Klik hierop.

1. Klik daarna op Lay-out.

1. Nu kan je secties toevoegen en blokken toevoegen aan je secties om zo de gewenste aanpassingen door te voeren aan de footer.

1. Wanneer je de aanpassingen hebt doorgevoerd kan je klikken op layout opslaan, hierdoor zal de nieuw footer worden getoond aan de bezoeker.