Hoe kan ik de StoryChief module gebruiken?

Gewijzigd op Wed, 30 Nov 2022 om 12:35 PM

Vooraleer je de StoryChief module kan gebruiken moet er zowel in het Paddle CMS als bij StoryChief zelf

een aantal zaken geconfigureerd worden.

Configuratie in het Paddle CMS:

Hieronder vind je het volledige stappenplan om de StoryChief module te configureren in het Paddle CMS.

1. Ga naar "Instellingen/Paddle CMS Platform/Paddle Modules".
  2. Zoek naar de module: "Nieuws - Koppeling met StoryChief".
  3. Klik op de module om de instellingen te tonen.
  4. Scroll daarna naar onderen om de module te kunnen configureren.
  5. Geef je API encription key in om de configuratie te voltooien.
  6. Klik daarna op "Instellingen opslaan".

Configuratie bij StoryChief:

Hieronder vind je een link met meer informatie om de StoryChief API te koppelen aan de website.
https://help.storychief.io/en/articles/483667-connect-to-your-website-with-our-api

• Bij StoryChief kan je de API encription key opvragen die je nodig hebt om in te vullen in de back-end bij de StoryChief module instelling van de Paddle website. - dit kan je op volgende manier halen: