Hoe kan ik een overzicht van de reservaties bekijken?

Gewijzigd op Thu, 13 Apr 2023 om 09:44 AM

1. Ga naar de gewenste boekingskalender.

1. Klik op de tab “Reservaties” om de reservaties van alle bezoekers te bekijken.

1. Dan krijg je een overzicht van alle reservaties gemaakt door bezoekers voor het specifieke item.

1. Je kan binnen deze pagina filteren op basis van bepaalde reservaties

1. Aan de hand van de knoppen onderaan is het mogelijk om je reservaties te accepteren of te weigeren