Wat doet de reservatie module?

Gewijzigd op Thu, 01 Dec 2022 om 09:17 AM

• Je kan een boekingskalender aanmaken, waar bezoekers de mogelijkheid hebben om een bepaalde reservatie te boeken.
  • Je kan instellen hoeveel reservaties per tijdslot mogelijk zijn.
  • Je kan instellen dat reservaties automatisch aanvaard mogen worden.
  • Mogelijkheid om een e-mail te sturen naar de persoon die reserveert met eigen inhoud in de mail.
  • Je kan meerdere dagen tegelijkertijd boeken en het tijdslot kan worden vertoond in het overzicht van reservaties.
  • De data van een webformulier waar een boekingskalender is gebruikt kan ook geëxporteerd worden naar verschillende bestandsformaten (CSV, PDF, XLS, HTML).
  • Bij de boekingskalender kan een link naar de algemene voorwaarden worden ingesteld.