Wat doet de reservatie module?

Gewijzigd op Wed, 08 Mar 2023 om 10:28 PM

• Je kan een boekingskalender aanmaken, waar bezoekers de mogelijkheid hebben om een bepaalde reservatie te boeken.
  • Je kan instellen hoeveel reservaties per tijdslot mogelijk zijn.
  • Je kan instellen dat reservaties automatisch aanvaard mogen worden of eerst validatie nodige hebben.
  • Mogelijkheid om een e-mail te sturen naar de persoon die reserveert met eigen inhoud in de mail.
  • Je kan meerdere dagen tegelijkertijd boeken en het tijdslot kan worden vertoond in het overzicht van reservaties.
  • De data van een webformulier waar een boekingskalender is gebruikt kan ook geëxporteerd worden naar verschillende bestandsformaten (CSV, PDF, XLS, HTML).
  • Bij de boekingskalender kan een link naar de algemene voorwaarden worden ingesteld.

1) Boekingskalender aanmaken

2) Het aantal reservaties voor een tijdslot bepalen

3) Boekingskalender toevoegen aan een formulier