Wat doet de gebruikersregistratie module?

Gewijzigd op Wed, 28 Sep 2022 om 07:43 AM

Wat doet deze module?
  • Deze module zorgt ervoor dat gebruikers zelf een account kunnen aanmaken op jouw website

• Kies of gebruikers eerst moeten goedgekeurd worden of meteen toegang hebben tot het CMS

• Combineer met eID om de registratie nog sterker te maken

Deze module wordt steeds geconfigureerd door jouw project manager. De volgende opties kunnen door jouw project manager ingesteld worden:

• Welk adres moet een e-mail ontvangen wanneer iemand een nieuw account heeft aangemaakt?

• Moeten beheerders accounts eerst goedkeuren voordat deze personen toegang hebben tot het CMS?

• Moeten gebruikers eerst hun e-mailadres valideren voordat ze kunnen inloggen in de website?