Resultaten van je webformulieren overnemen van D7 naar D9

Gewijzigd op Tue, 07 Jun 2022 om 03:38 PM

1. Ga naar het gewenste webformulier in de D7 omgeving.

2. Onder “webformulier” ga naar “Downloaden”

3. Bij het exportformaat, kies je voor karaktergescheiden tekst

4. Bij het Karaktergescheiden tekstformaat kies je voor een komma.

5. Klik opnieuw op downloaden om de resultaten te exporteren uit je webformulier.

6. Open het bestand met kladblok en verwijder de eerste twee lijnen.

7. Nadat je de wijzigingen hebt aangebracht klik op “opslaan”

8. Ga daarna naar het gelijkaardig webformulier in D9.

9. Klik op resultaten

10. Klik daarna op “Uploaden”

11. Nadat je hebt gekozen om up te loaden heb je de mogelijkheid om een bestand op te laden.

12. Je kan hierbij het bestand toevoegen dat je net heb opgeladen.

13. Klik daarna op volgende

14. Volgende overzicht zou nu zichtbaar moeten zijn. Krijg je dit overzicht niet dan heb je iets verkeerd gedaan.

1. Volgende Bronelementen zouden moeten worden gekoppeld met de bestemming:

Serienummer

Serienummer

SID

Indiening ID

Tijdstip van indenen

Aangemaakt

Verwerkingstijd

Voltooid

TIjdstip van wijziging

Aangepast

Kladversie

Concept

IP-adres

extern IP-adres

UID

Ingediend door

Gebruikersnaam

- Selecteren -

“Custom vragen opgemaakt door redacteur”

1. Wanneer alles goed gemapt staat, klik je op “Ja, ik wil deze inzendingen importeren.

2. Klik daarna op Importeren. Let wel op dat alles juist staat. Wanneer de migratie van de resultaten mislukt, dan kan dit niet meer ongedaan worden gemaakt.

3. Je zou volgend statusbericht moeten krijgen: