Inzendingen bekijken en bewerken

Gewijzigd op Wed, 20 Sep 2023 om 01:29 PM

Ga naar het formulier dat je wil bekijken.

Kies het formulier dat je wenst te bekijken.

Klik op RESULTATEN

Via de knop INZENDINGEN kan je alle inzendingen die reeds gedaan zijn bekijken. Via de zoekfunctie kan je zoeken binnen de inzendingen.

Onder de zoekfunctie zie je een overzicht van alle reeds gemaakte inzendingen. Via de knop “Aanpassen” kan je kiezen welke kolommen je wil zien in dit overzicht.

Naast elke inzending zie je in de kolom acties een knop “bewerken” om de inzending te bewerken. Via het pijltje naar naar beneden kan je ook andere acties uitvoeren zoals bekijken, notities toevoegen, kopiëren en verwijderen.