Project fiche pagina toevoegen aan je website

Gewijzigd op Wed, 28 Sep 2022 om 07:56 AM

1. Ga naar het tabblad Inhoud en klik daar op Inhoud toevoegen zoals hieronder wordt afgebeeld. Klik daarna op Projectfiche.

1. Wanneer je hierop klikt, wordt een nieuwe pagina geladen. Hier kan je de projectpagina instellen.

1. Vul de naam van het project in.

1. Vul optioneel een subtitel in.

1. Daarna vind je een veld waar je een korte beschrijving kan geven over de locatie.

1. Onder dit veld vind je verschillende custom velden, waar je meer informatie over het project kunt plaatsen.

2. Je kan ook een hoofdafbeelding toevoegen. Deze hoofdafbeelding wordt dan getoond op de project fiche en wordt gerbuikt als teaser bij de zoekpagina.

1. Je kan een fotoalbum toevoegen waarin je foto’s plaatst over het project. De foto’s kan je toevoegen aan de hand van het trefwoord of algemeen woord in de mediatheek.

1. Daarnaast is het ook mogelijk om een volledige beschrijving van het project toe te voegen.

1. Een locatie en contactpersoon kan je ook toevoegen.

1. Wanneer je alles hebt ingesteld, klik dan op opslaan. Vergeet niet om de status van de pagina aan te passen.