Taxonomie van de onderzoekers aanmaken

Gewijzigd op Wed, 28 Sep 2022 om 08:35 AM

Wanneer de module onderzoeker is geactiveerd, heb je een aparte woordenlijst te beschikking om de verschillende onderzoeksteams te kunnen opdelen. Het volgende stappenplan leert je hoe je deze taxonomie kan aanmaken.

1. Ga naar structuur - Woordenlijsten

1. Je ziet nu een overzicht van alle mogelijke woordenlijsten beschikbaar voor je website. Afhankelijk van het aantal actieve modules kunnen er dit meer of minder zijn. Zoek in de lijst naar Personeelstype en klik daarop.

1. Op deze pagina zie je een overzicht van alle termen die al reeds werden toegevoegd. Om een nieuwe term toe te voegen klik je op Term toevoegen.

1. Vul de naam in van het personeelstype

1. Klik op Opslaan