Wat is de downloadlijst blok en hoe gebruik ik het?

Gewijzigd op Thu, 24 Sep 2020 om 11:21 AM

Een downloadlijst blok plaatst bestanden in een blok zodat gebruikers op een simpele manier toegang hebben tot downloadbare items.

Hoe gebruik ik zo een lijst?

• Ga naar de back-end van de pagina. Dit doe je door naar de gewenste pagina te gaan en daar te klikken op Lay-out. Nu is het mogelijk om de opbouw van de website aan te passen.

• Binnen deze pagina ga je een blok toevoegen.

• Wanneer je zoekt binnen de “Filter op bloknaam” op “Downloadlijst” dan krijg je dit resultaat

• Vergeet na het opzetten van de downloadlijst niet om op Blok toevoegen te klikken, zodat de blok wordt toegevoegd aan de pagina.