Instellingen voor bevestiging

Gewijzigd op Thu, 28 Mar 2024 om 11:42 AM

Bevestigingstype

Waar moet de bezoeker naar toe gaan wanneer hij op de verzendknop geklikt heeft?

Daarnaast kan je ook instellen of het bevestigingsbericht moet weergegeven worden indien iemand de inzending heeft aangepast of bijgewerkt.

Bevestigings-URL

Indien je als bevestigingstype” “URL” of “URL met bericht” hebt gekozen, kan je hier de URL waar naartoe moet gegaan worden toevoegen.

Bevestigingsinstellingen

Geef hier de titel van de bevestigingspagina en het bevestigingsbericht in. De bezoeker zal dit zien nadat hij op de verzendknop geklikt heeft.

Bevestigingskenmerken

Dit onderdeel mag je negeren.

Bevestiging teruglink

Indien een link “Terug naar het formulier” mag getoond worden, kan je hier de tekst voor de link ingeven.