Verantwoordelijke auteur vervangen

Gewijzigd op Wed, 08 Mar 2023 om 01:49 PM

Elke pagina heeft een pagina verantwoordelijke auteur.

Het is mogelijk om pagina's toe te wijzen aan een andere auteur.

1. Dit is enkel mogelijk voor webadmins
  2. Ga naar het tabblad INHOUD
  3. Ga naar de GEAVANCEERDE OPTIES om te zoeken en zoek de verantwoordelijke redacteur die je wens te vervangen OF de pagina waarvan je de verantwoordelijke redacteur wil vervangen.
  4. Selecteer de pagina's waarvan je de verantwoordelijke auteur wil veranderen en kies voor VERANDER DE VERANTWOORDELIJKE AUTEUR

5. Klik op TOEPASSEN OP GESELECTEERDE ITEMS

6. Zoek de nieuwe auteur op

7. Pas toe