Waar duid ik de paginaverantwoordelijke aan?

Gewijzigd op Mon, 28 Sep 2020 om 09:33 AM

De paginaverantwoordelijke kan aangeduid worden telkens wanneer je een pagina bewerkt. Wanneer je klikt op de tab ‘bewerken’ bij een pagina dan kan je helemaal onderaan de verantwoordelijke auteur bekijken en aanpassen.

Bij een nieuwe pagina zal dit standaard ingevuld zijn als het account die de pagina heeft aangemaakt het is dan aan de gebruiker om de auteur aan te passen.