Updates van het Paddle CMS Platform

Gewijzigd op Wed, 08 Mar 2023 om 10:12 PM

Op frequente tijdstippen (élke vier weken) brengen we een nieuwe release uit van het Paddle CMS Platform waarin we nieuwe ontwikkelingen, bugfixes en security updates centraal doorvoeren op uw nieuwe website. Zonder dat u hiervoor zelf een handeling hoeft te doen. Dit zorgt ervoor dat ook na de lancering van de website die technisch steeds up-to-date is. Onder onderhoud vallen updates van het Paddle CMS Platform binnen dezelfde hoofdversie van Drupal 9 en veiligheidsupdates.

Deze updates zijn inbegrepen in het maandelijks abonnement en duren gemiddeld enkele minuten.

Dit heeft enkele grote voordelen:

  1. Security updates worden automatisch opgenomen en indien nodig, sneller dan tijdens de maandelijkse release.

  2. Bugfixes voor centraal beschikbare modules (ook door andere klanten gerapporteerd) worden aan het centrale platform toegevoegd waardoor deze automatisch van toepassing worden op alle websites van het Paddle CMS Platform. 

  3. Aanpassingen in kader van toegankelijkheid voor centraal beschikbare modules worden opgenomen in mate van het mogelijke.

  4. Verbeteringen op bestaande ontwikkelingen of modules, worden ook voor jullie beschikbaar zonder dat dit kosten met zich meebrengt.

  5. Uitbreiding door nieuwe ontwikkelingen, op verzoek van andere klanten die gebruik maken van het centraal platform, worden ook voor jullie beschikbaar tegen een configuratiekost.


Indien door de Drupal community dringende security patches worden aangekondigd en vrijgegeven, dan voeren we die sneller door dan tijdens onze vierwekelijkse release. Doordat we een vaste routine en automatisatie hebben opgebouwd kunnen we snel reageren. Meestal zijn zo’n dringende security updates reeds enkele uren nadat ze beschikbaar zijn op uw website doorgevoerd. Hierdoor vermijden we dat externen uw website en eventueel uw intern netwerk infecteren.


Prioriteiten

In functie van een optimale planning, streven we er steeds naar om deze minstens twee releases op voorhand uit te werken. Dit laat toe om steeds de nodige technische en functionele analyses te doen. Dit is geen garantie en dient steeds overlegd te worden. Indien aanpassingen dringender nodig zijn, dan kan dit extra kosten met zich meebrengen.

Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren