Hoe voeg ik een tabel toe in de WYSIWIG-editor?

Gewijzigd op Thu, 31 Aug 2023 om 09:49 AM

Binnen de WYSIWYG-editor is het ook mogelijk om verschillende tabellen toe te voegen. Het aantal rijen en kolommen kan door de gebruiker zelf worden gekozen. Tabellen zijn standaard responsive met een horizontale scrollbalk.
De volgende stappen leren je hoe je deze tabellen kunt toevoegen binnen de editor:

• Binnen de WYSIWYG-editor klik je op het icoon om een tabel aan te maken. Het icoon wordt voorgesteld in de afbeelding hieronder.

• Kies hoeveel rijen en kolommen je wil toevoegen