Het archief bekijken

Gewijzigd op Fri, 16 Apr 2021 om 03:09 PM

De volgende stappen leggen je uit hoe je alle pagina’s in het archief kunt bekijken:

1. Navigeer naar het tabblad “Inhoud”

1. Om het archief te bekijken, klik je op archief, zoals voorgesteld op de afbeelding hieronder.

1. Nu krijg je een overzichtscherm met alle pagina’s die werden gearchiveerd.

1. Je hebt ook de mogelijkheid om dezelfde basis zoekfunctie te gebruiken als in het overzicht van alle pagina’s

2. Je kan een pagina terugplaatsen door alle pagina’s die je wilt terugplaatsen aan te vinken.

1. Daarna klik je op acties en kies je voor herstellen. Om je herstel door te voeren, klik je op Toepassen op geselecteerde items.