Pagina’s zoeken op de website

Gewijzigd op Fri, 16 Apr 2021 om 03:08 PM

Je kan aan de hand van het vorige scherm ook zeer makkelijk pagina’s gaan zoeken. Je kan gebruik maken van de geavanceerde zoekfunctie. Deze geeft je de mogelijkheid om op een efficiënte en eenvoudige manier te zoeken naar verschillende pagina’s. Deze zoekfunctie is voor elke gebruiker hetzelfde.

Volgende stappen geven meer uitleg over het gebruik van de geavanceerde zoekfunctie:

1. Om te starten moet je naar de inhoud van je website navigeren. Dit doe je door te navigeren naar de tab “Website bewerken”

1. Daarna klik je op het tabblad “Inhoud”, waardoor je op het overzicht terecht komt van alle pagina’s op de website. Naarmate er modules worden ingeschakeld of uitgeschakeld zullen er meer velden zichtbaar zijn. Het is mogelijk dat onderstaande afbeelding licht afwijkt van je scherm als gebruiker.

1. Nu zie je alle bestaande pagina’s en is het mogelijk om aan de hand van de geavanceerde zoekfunctie efficiënt pagina’s te zoeken. De onderstaande afbeelding toont waar je deze zoekfunctie kunt vinden op de pagina. Dit is voor elke rol gelijk.

1. Aan de hand van dit vlak is het mogelijk om pagina’s te zoeken op basis van de titels en op basis van paginatypes. Verder kan je nog meer opties aanvinken door naar de geavanceerde opties te gaan (zie hieronder).

1. De gebruiker kan nu de inhoud van de website filteren op basis van verschillende criteria. Wanneer je alle gewenste filters hebt ingesteld, klik dan op ‘filter’ om de functie uit te voeren.

1. Hierdoor zullen enkel pagina’s worden weergegeven, die voldoen aan de selectiecriterium.