Inzendingen van formulieren afschermen voor bepaalde gebruikers

Gewijzigd op Fri, 30 Sep 2022 om 10:24 AM

Zodra jouw projectmanager deze uitbreiding geconfigureerd heeft, kan je als beheerder van de website instellen welke specifieke gebruikers toegang hebben tot welke inzendingen van formulieren.

Gebruiker koppelen aan een webformulier
  1. Ga naar jouw webformulier

2. Ga naar “Instellingen”

3. Onder de algemene instellingen, ga naar het onderdeel “Instellingen van derden”

4. Kies voor “Scherm dit formulier af”

5. Geef de naam van de gebruiker in In het veld “Scherm dit webformulier af op basis van gebruikers”. Je kan meerdere namen toevoegen door ze te scheiden met een komma

6. Sla het formulier op

Enkel gebruikers die toegang hebben tot het formulier kunnen nu nog de reacties bekijken. Andere (hoofd)redacteurs kunnen dit niet langer. Laat het veld "Scherm dit webformulier af op basis van gebruikers" leeg om alle (hoofd)redacteurs toegang te geven tot de inzendingen van het formulier.