Waarom krijg ik een melding dat ik 6 seconden moet wachten om mijn inzending in te dienen?

Gewijzigd op Wed, 13 Sep 2023 om 09:07 AM

Wanneer gebruikers een formulier te snel indienen, kunnen ze de melding krijgen "Er was een probleem met je inzending, wacht 6 seconden."

Dit heeft te maken met de "Honeypot instellingen" in je formulier. Honeypot is een beveiliging tegen spam en bots. Standaard staat dit ingesteld op 5 seconden.

Om dit te vermijden kan je op de eerste pagina van je formulier meer inhoud toevoegen. Zo zal de gebruiker langer doen over de eerste pagina en deze melding niet krijgen.

De instelling kan verlaagd worden, maar dan heb je automatisch meer risico op SPAM.

Om dit aan te passen voor je formulier ga je naar het formulier dat je wil aanpassen en kies je voor "Instellingen" en vervolgens "Formulier". Bij "Honeypot gedrag" kan je vervolgens de tijdslimiet aanpassen. Geef hier een waarde in seconden in.