Waarom wordt de foute pagina getoond bij een URL?

Gewijzigd op Tue, 19 Sep 2023 om 11:22 AM

Als een foute pagina getoond wordt bij het openen van de URL, is het mogelijk dat 2 pagina's dezelfde URL-alias gekregen hebben. Standaard voegt het CMS een - en een cijfer (zoals -0, -1, ...) toe. Maar als een URL-alias manueel wordt aangemaakt, gebeurt dit niet automatisch.

1. Controleer of je URL-alias maar 1 keer voorkomt in het overzicht
  2. Indien de URL-alias meerdere keren voorkomt in deze lijst pas je ofwel de titel van je pagina aan, ofwel de URL-alias