Release note - 6, 7 & 8 augustus 2024

Gewijzigd op Do, 12 Sep om 4:06 PM

In de release van 6, 7 & 8 augustus 2024 zijn er een aantal nieuwe functionaliteiten en optimalisaties toegevoegd aan het Paddle CMS platform en de modules.

Wat is er nieuw?
  • Activiteit Contenttype

• Er zijn nieuwe velden toegevoegd om de toegankelijkheid van een evenement te verduidelijken. Het is nu ook mogelijk om een filter hierop toe te passen in de geavanceerde zoekpagina.
  • Navigatieblok
    • Je kunt nu per menu-item in de structuur een beschrijving en afbeelding toekennen. Vervolgens kun je in het navigatieblok kiezen uit verschillende weergavemodussen:
      • Kort: Alleen de titel van het navigatieblok wordt getoond als aanklikbare link.
      • Middel: De titel, beschrijving en een 'Lees meer'-knop worden getoond. Het volledige blok is aanklikbaar.
      • Lang: De gekoppelde hoofdafbeelding, titel, beschrijving en 'Lees meer'-knop worden getoond. Het volledige blok is aanklikbaar.
        Als er geen hoofdafbeelding aan je menu-item is gekoppeld, maar wel aan je pagina, zal deze afbeelding worden getoond in de lange weergavemodus.
  • Zoekpagina - Kalender Zoekblok
    • Gebruik het kalenderzoekblok op een pagina zodat bezoekers op een datum kunnen klikken en direct op een zoekpagina landen die is voorgefilterd op die datum.
  • Webservice API Module
    • Documenten worden nu ook als link meegestuurd in de JSON-output.

Verbeteringen
  • CMS Basis
  • Activiteiten - UiTinVlaanderen - binnenhalen van activiteiten

• Bij het importeren van activiteiten via UiTinVlaanderen worden enters uit de UiTdatabank correct overgenomen.
  • Aftelklok
    • De aftelklok toont de dagen weer correct.
  • IPDC v3
    • De mails naar de verantwoordelijke redacteurs met updates worden weer verstuurd.
    • Er zijn geen lege <p>-tags meer.
    • Vertalingen worden weer correct geïmporteerd.
  • Meldingen
    • Je ziet nu ook een preview van de door de bezoeker gekozen locatie bij het detail van de inzending.
  • Projectpagina’s
    • Het is nu mogelijk om een embed-blok toe te voegen aan een projectpagina.
  • RSS Outgoing
    • De HTML-structuur van afbeeldingen is geüpdatet.
  • Vlaams Adressenregister
    • Alle adressen, ook in grote straten, worden nu correct overgenomen.
  • Webformulieren
  • Zoekfunctie
    • Specifiek voor GO! scholen werkt de sortering op publicatiedatum weer correct.
    • De sortering van activiteiten verloopt weer correct.
    • Zoekpagina’s kunnen niet meer worden gehackt in de Google-zoekresultaten.

Updates

• Beveiligingsupdates
  • Updates aan de Paddle Community

Custom development

• GO! Academy
  • GO! Appstore
  • Global Health
  • SESAR
  • Imelda Ziekenhuis
  • Tienen