Release note 8, 9 en 10 juli 2024

Gewijzigd op Do, 12 Sep om 3:59 PM

In de release van 8, 9 & 10 juli 2024 zijn er een aantal nieuwe functionaliteiten en optimalisaties toegevoegd aan het Paddle CMS platform en de modules.  .

Wat is er nieuw?

Verbeteringen
  • CMS Basis

• Afbeeldingen in SVG formaat geven geen foutieve errors meer.

• PDF’s in (tekst)blokken, boven- en onderaan secties, en de WYSIWYG-editor openen nu altijd in hetzelfde tabblad.

• Documenten in de mediatheek zijn nu eenvoudiger terug te vinden bij het opzoeken van een document.

• Technische update voor de scheduler voor het inplannen van pagina’s.

• Het updaten van ingeschakelde menu-items voor pagina’s met veranderde statussen is verbeterd.

• Pop-up module - na het sluiten van een pop-up is scrollen weer mogelijk.

• Social media - deelknoppen zijn geüpdatet in het kader van meertaligheid.

• UiTdatabank - importeren van activiteiten:

• Filteren op regio en labels is nu mogelijk in de module-instellingen.

• Geïmporteerde e-mailadressen zijn aanklikbaar.

• Verborgen labels verschijnen nu in de algemene woordenlijst.

• Webformulieren

• De header van webformulieren in het overzicht gedraagt zich nu correct.
    • Bewerkknoppen zijn altijd zichtbaar bij het zoeken en selecteren van een formulier in het overzicht.
    • PDF-downloads (1 per 1) geven geen fouten meer.

• Het “weergave” scherm toont weer de details van je inzending.

Updates

• Veiligheid

• Informatie uit gebruikersprofiel wordt nu nog strenger geëncrypteerd.

Custom development
  • Parking Brussels

• Imelda Ziekenhuis

• AZ Sint-Jan Ziekenhuis

• SESAR

• Gemeente Putte

• Vrije Universiteit Brussel (VUB)