Kan ik meerdere pagina's tegelijk verwijderen of bewerken?

Gewijzigd op Ma, 28 Sep, 2020 om 11:15 AM

Ja, dit is mogelijk. Binnen het Paddle CMS Platform is het mogelijk om verschillende pagina's tegelijk te bewerken of te verwijderen. Daarbij kan je verschillende pagina's binnen het pagina-overzicht, via de tab "Inhoud", bewerken of verwijderen. De volgende stappen leren je hoe je dit kan uitvoeren:

• Je gaat naar de inhoud van je website door naar op het tabblad "Inhoud" te klikken.

• Binnen inhoud kan je zoeken naar pagina's die je wilt gaan verwijderen of bewerken. Daarin ga je de gewenste pagina's selecteren.

• Wanneer je alle gewenste pagina's hebt geselecteerd kan je gebruikmaken van de actieknoppen die boven dit overzicht te vinden zijn. Door hierop te klikken kan je verschillende acties uitvoeren.

• Klik op "Toepassen op geselecteerde items" om de gewenste actie uit te voeren.