Hoe gebruik ik de actieknoppen in het paginabeheer?

Gewijzigd op Mon, 28 Sep 2020 om 10:46 AM

Actieknoppen zijn terug te vinden bij het overzicht van de verschillende pagina’s. Hieronder kunt u een overzicht zien van de verschillende acties die kunnen worden gebruikt bij elke pagina. 

Actieknoppen zijn beschikbaar binnen het overzicht van alle pagina's. Met deze actieknoppen is het mogelijk om snelle acties uit te voeren. Volgende stappen leren je hoe je deze actieknoppen kunt vinden en gebruiken:

  • Ga naar de "Inhoud" van de pagina door op de tab "Inhoud" te klikken. 
  • Binnen inhoud kan je kiezen om te filteren of te zoeken naar de pagina's waar je de actie op wilt toepassen. Daarna ga je kijken naar de verschillende pagina's.
  • Binnen de verschillende pagina's kan je voor elke pagina een actie kiezen. Dit door te klikken op het lijst in de "Actie-kolom". Dit is echter om één pagina per keer aan te wijzen voor een bepaalde actie. Een voorbeeld kan je hieronder op de afbeelding terugvinden.

  • Daarnaast is het ook nog mogelijk om gebruik te maken van de "Bulk-actieknoppen".
    Deze actieknoppen helpen je om voor meerdere pagina's tegelijk acties uit te voeren. De enige beperking die je hierbij hebt is dat je minder keuze hebt tussen het aantal acties die je kunt uitvoeren. 


Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren