Een pagina afschermen voor bepaalde gebruikers/bezoekers

Gewijzigd op Wed, 28 Apr 2021 om 03:45 PM

Volgende stappen geven meer uitleg over hoe je een pagina kan afschermen van het publiek.

1. Navigeer naar de pagina die je wil afschermen.

1. Klik op bewerken

1. Rechts op de pagina bevindt zich een apart instellingen menu. In dit menu vind je de naam van de module: Afgeschermde inhoud.

1. Klap het  menu van de afgeschermde inhoud open door erop te klikken. Binnen dit menu heb je 3 verschillende opties:

1. Iedereen: De pagina is beschikbaar voor iedereen die op de url komt.

2. Geauthenticeerde users: de pagina is beschikbaar, enkel voor mensen die ingelogd zijn in het CMS.

3. Specifieke gebruikersrollen: De pagina is beschikbaar enkel voor personen die een bepaalde gebruikersrol hebben. Door verschillende rollen aan te vinken, geef je gebruikers gelinkt aan de rol rechten om de pagina te bekijken.

2. Kies een van de opties om de pagina op een juiste manier af te schermen, zoals je dat wenst.

1. Wanneer je deze instellingen hebt gekozen, kan je de pagina opslaan.