Hoe ziet deze module eruit voor de bezoeker?

Gewijzigd op Wed, 26 Jan 2022 om 10:38 AM

Wanneer je deze module gebruikt zal de bezoeker die niet ingelogd is bepaalde pagina’s niet kunnen zien. Hieronder vind je een aantal voorbeelden hoe een ingelogde persoon de pagina ziet en hoe een bezoeker die niet ingelogd is de pagina ziet:

1. Deze schermafbeelding geeft je een zicht van hoe een bezoeker een pagina ziet waarbij een achterliggende pagina afgeschermd wordt.
    De pagina zal voor de bezoeker niet zichtbaar zijn, maar zal wel voor de ingelogde gebruiker zichtbaar zijn.

2. Daarnaast kan ditzelfde principe gebruikt worden voor mensen met een bepaalde rol. Zo kan je een opsplitsing maken om personen verschillende rollen te geven zodat de ene rol een bepaalde pagina kan zien, maar de andere rol zou deze pagina niet kunnen zien.

Hierboven vind je de afbeelding zoals een ingelogde gebruiker deze zou zien.

Hierboven zie je hoe een pagina er zal uitzien wanneer je gebruik maakt van de afgeschermde inhoud. Je ziet dat er een aantal pagina’s niet zullen verschijnen bij de bezoeker.