GO! Thema: paginablok instellen

Gewijzigd op Wed, 03 Jan 2024 om 01:34 PM

Wat is een paginablok en hoe stel ik het in?

Met het paginablok kan je een preview geven van een andere pagina op uw site, waarop bezoekers kunnen doorklikken.

Je kan dit blok toevoegen via de lay-outbewerker (zoek op ‘pagina blok’).

De instellingen van het paginablok zien er als volgt uit:

Vul bij 'Pagina' de eerste letter(s) in van de pagina die je wil weergeven. Een of meerdere opties verschijnen. Klik dan op de gewenste pagina.

Kies bij 'Weergave' de weergavemodus 'Teaser met afbeelding'. Dan verschijnen er automatisch meer opties die zijn vormgegeven volgens het GO! Thema.

De volgende instelllingen kan je ook nog aanpassen:

• 'Positie van de afbeelding': Deze instelling bepaalt of de afbeelding links of rechts van de tekst komt te staan
  • 'Geef de titel niet weer': Schakel dit uit om de titel te verbergen
  • 'Kleur van de titel': Kleur van de tekst van de titel
  • 'Achtergrondkleur voor call-to-action-knop': Achtergrondkleur van het ‘lees meer’-knopje
  • 'Achtergrondkleur': Achtergrondkleur van het paginablok

Klik steeds op 'Blok toevoegen', 'Bijwerken' of 'Opslaan' als je klaar bent.