Naast het toevoegen van media is het ook mogelijk om media te gaan verwijderen in bulk. De volgende stappen tonen hoe je meerdere afbeeldingen kunt verwijderen in één keer.

1. Ga naar de mediatheek (meer details waar je de mediatheek kan terugvinden, kan je terugvinden onder punt 5.1 Hoe kan ik de mediatheek openen?)

2. Selecteer de afbeeldingen of documenten die je wenst te verwijderen door deze aan te vinken.

1. Zorg dat de “Actiebalk” verwijst naar “Media verwijderen” en klik op “Toepassen op geselecteerde items”