Revisies van een pagina raadplegen

Gewijzigd op Mon, 28 Mar 2022 om 11:20 AM

Telkens een pagina wordt opgeslagen, zal het CMS de vorige versie opslaan als een revisie. Aan de hand van deze revisies is het mogelijk om de verschillende versie van een pagina te bekijken of terug te zetten. Hieronder vind je een stappenplan over hoe je een een revisie van een pagina kunt raadplegen of terugzetten:

1. Ga naar de pagina waar je de revisie van terug wilt zien.

2. Wanneer je ingelogd bent, kan je tussen de Call to action knoppen Revisies zien staan. Klik daarop om naar het overzicht van de revisies te gaan.

3. Nu zie je een overzicht met alle revisies van die specifieke pagina.

4. .Je kan ervoor kiezen om een revisie terug te zetten of een revisie terug te bekijken via het pijltje > Weergeven

5. Wil je die revisie terugzetten, dan kan je klikken op Terugzetten om de revisie terug te zetten.

6. Er zal dan gevraagd worden of je de revisie wel degelijk wilt terug zetten en welke status deze revisie moet hebben

1. Klik op terugzetten om de revisie terug te zetten.