Hoe link ik naar een specifiek blok binnen een pagina

Gewijzigd op Wed, 14 Dec 2022 om 10:10 AM

1. Open de pagina met het blok waar je naartoe wil linken
  2. Ga naar lay-out
  3. Klik op het potloodje bij het blok waar je naartoe wil linken
  4. Kies voor "Klik op de ankerlink van het blok te kopiëren"
  5. Navigeer nu naar de pagina of blok waar je de link wil plaatsen in de bewerkmodus
  6. Maak een interne link aan
  7. Je link is opgebouwd zoals: https://mijnwebsite.paddlecms.net/naampagina#paddle_components_list_block_62ce34d6-dd27-43b7-b583-e83eaaffc3fd.
    Verwijder alles voor de / (dus de domeinnaam). In dit voorbeeld hou je enkel dit onderdeel van de link over: /naampagina#paddle_components_list_block_62ce34d6-dd27-43b7-b583-e83eaaffc3fd
  8. Sla je blok en/of pagina op