Kennisbank

Van start met het Paddle CMS (6)

Hier vind je alle uitleg over de basis van het Paddle CMS. Informatie rond het bewerken van je account en de verschillende rollen vind je hier.

Pagina's en pagina's bewerken (Inhoud) (8)

Inhoud toevoegen aan je website doe je via de hoofdtab “Website bewerken” (zwarte hoofdbalk). Voeg inhoud toe via het tabblad “inhoud” (Tweede knop in de blauwe balk)

Structuur van je Paddle CMS Website (2)

Elke website heeft een structuur nodig. Aan de hand van de structuur kan je zowel als bezoeker als gebruiker makkelijk navigeren doorheen de website. Daarom is het ook belangrijk dat een goede structuur behouden blijft. Dit hoofdstuk geeft meer uitleg over de manier waarop de structuur van je website wordt opgebouwd.

Modules, koppelingen en integraties (109)

Hier vind je alle informatie over de verschillende modules beschikbaar in het Paddle CMS. Het eerste artikel geeft je een overzicht van alle modules maar een gedetailleerd stappenplan van de werking van de module is ook beschikbaar

Contentplanner (10)

Met de Paddle ""contentplanner"" zorgen we ervoor dat jullie vlotter kunnen samenwerken en jullie makkelijk ""offline en online communicatie"" op lange termijn plannen. Alle betrokken krijgen notificaties in functie van de deadlines die voor een specifiek item zijn ingegeven. Hierdoor hoef je als communicatiedienst minder reminders te sturen. Om een item te plannen vertrekken we steeds van het onderwerp, waardoor communicatie gestructureerd zal zijn en jullie bovendien een overzichtelijke planning creeëren. De koppeling met nieuwsberichten vanuit je Paddle website is ook mogelijk. Een bijkomend voordeel is dat je op het einde van het jaar, ook een duidelijk overzicht hebt van de gevoerde communicatie.

Webformulieren (18)

Met onze "Webformulier" module kan het redactieteam onbeperkt webformulieren maken. Webformulieren kunnen op veel verschillende manieren gebruikt worden en bieden ruime mogelijkheden. Doordat er kan gekozen worden uit vooraf gedefinieerde velden is onze module gebruiksvriendelijk. De module is zeer intuïtief doordat velden kunnen verplaatst worden via drag & drop. Er kan ook met voorwaarden gewerkt worden. Per formulier zijn verschillende specifieke instellingen mogelijk. Zo kunnen bezoekers een bevestigingsmail ontvangen of de ingevulde gegevels als .pdf bestand ontvangen. Inzendingen van webformulieren kan je intern naar één of meerdere e-mailadressen laten verzenden. Alle inzendingen kan het redactieteam raadplegen en downloaden in de backend van het Paddle CMS Platform. De module biedt ook daarnaast uitbreidingen.

Instellingen van de website (6)

Als webadmin heb je de mogelijkheid om verschillende instellingen op je website aan te passen. Hieronder vind je de belangrijkste instellingen, hoe je er naartoe gaat en wat je daar allemaal kant aanpassen.